Styrelsemedlemmarna

Här presenterar vi styrelsen 2017!

Ordförande

20150812_150754Jag heter Camilla Björnehall och sitter som ordförande. Jag blir inspirerad av idrott, kultur och att hitta vägar att påverka samhället så att det blir mer jämställt.

I föreningen finns en anda av att ifrågasätta normer, hitta vägar runt hinder. Det skapas möjligheter till att prova nya saker och att upptäcka sina egna resurser. Det vill jag vara en del av och bidra till.

Jag har en funktionsnedsättning och är sedan många år aktiv inom funktionshinderrörelsen. Det har givit mig ett stort kontaktnät. Jag är sekreterare i föreningen.

Kassör

Jag heter Chun Fung Hou och kom i kontakt med Kulturstorm genom mitt filmintressse. Är född i Sverige men kommer ursprungligen från Kina. Har stortfb_img_1479456781889 intresse för att resa och uppleva nya kulturer och människor. Som person gillar att få struktur på saker och ting samt att konkretiseras, det vill säga komma till skott med tankar och få dem till handlingar.

Jag sitter i styrelsen för jag tycker att föreningen Kulturstorm är en väldigt fin och genuin förening som samtidigt har väldigt viktig roll och som behövs i samhället.

Jag bidrar med min kunskap och engagemang kring föreningslivet för att föreningen ska kunna fortsätta utvecklas. Jag hjälper även till med hantering av fakturor, löner, bokföring med mera.

 

Sekreterare

elinn2Jag är Elinn Bolonassos, en typ som älskar att se TV-serier, hänga med vänner och med mina barn, och att gå och se fantastisk scenkonst.

Jag sitter med i styrelsen för att vara en kontaktyta mellan Kulturstorm och Ögonblicksteatern bland annat. Men också för att jag tycker om föreningen och dess idéer.

Jag hoppas att jag ibland bidrar med analytiskt tänkande, pepp och effektivitet.

14302971_1227117880643574_1081644630_n

Ledamot

Jag heter Dan Marques och är ledamot i föreningen.

Jag vet inte om det finns något särskilt som jag bidrar med men jag vet att jag valde och sitta i denna styrelse för jag vill kunna ge den möjlighet till kreativitet till alla som vill det på samma sätt som jag fick möjligheten av förening.

 

 

Ledamot

Jag heter Erik Nyström och är ledamot i föreningen. Jag är en person som gillar att röra på mig mycket och träffa människor, jag har varit verksam i föreningslivet länge i olika sammanhang både inom kultur och idrott.

Där har jag lärt mig vikten av att lyssna och samarbeta för att utveckla idéer och driva verksamheten framåt.

Jag sitter med i styrelsen för att kunna bidra med mina kunskaper och erfarenheter för ett bredare kulturliv med en omfattande inkludering.

Top