6 november, 2017

Antologi

Som en del i projektet Med egna ord som finansierats av Allmänna arvsfonden har antologin Okänd Värld- nyanlända ungdomar berättar med egna ord, getts ut i samarbete med förlaget En bok för alla.

Vi har möjlighet att sprida 100 exemplar av antologin kostnadsfritt. Målgruppen för de kostnadsfria exemplaren är främst boenden för ensamkommande, asylboenden, ideella organisationer och föreningar, skrivarkurser, skriv-grupper och andra som vill främja skrivande med unga nyanlända.

Antologin finns även till försäljning hos En bok för alla. De kostnadsfria exemplaren riktar sig till  aktörer som av olika anledningar inte har möjlighet att betala för antologin. Du som är asylsökande kan också beställa antologin kostnadsfritt.

Fyll i formuläret nedan:

[contact-form to=’hanna@kulturstorm.se’ subject=’ANTOLOGI!’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Gatuadress’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postnummer och ort’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Emailadress’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Vilken typ av verksamhet eller annat tillhör du?’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Vi sparar gärna dina uppgifter för vår statistik och eventuell framtida kontakt. Samtycker du till detta?’ type=’select’ required=’1′ options=’Ja,Nej’/][/contact-form]

Vi postar ditt exemplar så fort vi har möjlighet.

Vill du beställa vårt metodmaterial kostnadsfritt, klicka här!