Hi My Name Is!

Hi my name is Nasteho och jag är en medlem som numera praktiserar på Kulturstorm (KS). Efter några år av våldgästande blev de dags att göra något vettigt när man ändå är här halva sitt liv. Jag bor egentligen i Göteborg och studerar till Internationell kulturprojektledare. Under min praktik, som då varar tills den 21 April, kommer jag planera samt hålla i en Spoken Word-workshop. Sen kommer jag även jobba mycket med KS marknadsföring. Därför kommer jag blogga lite om KS och Umeås kulturliv.

Just nu försöker jag rita upp fyra månaders planering för KS, en uppgift som alla på KS förutom Johanna Westgard är mindre bra på. Fast jag tar fan priset, helt sjukt hur dåligt de gick när jag skulle göra de. Nu äre fan krig mellan mig and the damn A3 pappers!

Alla åsikter som framförs på bloggen under kategorin ”praktikanten” är mina egna och inte föreningens!

…Och de här är jag! En Spoken Word – Artist som i vanliga fall skriver på engelska, men jag testar fan skriva på svenska under tiden jag bloggar här.

Kulturstorm gav mig kultur som en bomb/

gav mina idéer en form/

och sket i att de inte är en norm/

Visade mig att jag minsann stod en chans/

därför är KS min största romans/

de slog upp alla dörrar och pratade sig in överallt/

visar Umeå  att kultur är något ballt/

för kultur är något du själv skapar/

och fritt tänkande är något politker ratar/

men förtryck är något KS hatar/

och vett är något eliten saknar/

….fortsätter med den imorgon. Sen spelar jag in den och lägger upp de nån gång i framtiden. Nu äre LUNCH!!!
MVH Nasteho

http://www.youtube.com/watch?v=DHaVFYGme88

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.