Medlemsmöte


Datum: den 8 februari

Tid: 18.00

Plats: Kulturstorms kontor på Magasinsgatan 17 B

Alla är välkomna på mötet men tänk på att för att ha rösträtt om vi ska ta beslut om frågor vi diskuterar så krävs det att man är registrerad medlem i föreningen. Självklart kan man närvara oavsett om man är medlem eller ej, det är när det kommer till eventuell omröstning som man måste vara medlem för att kunna rösta i frågor.

Medlem blir du genom att betala in 100 kr på plusgirokonto 402 442-8 och sedan skickar ett mail till info@kulturstorm.se med följande information: namn, personnummer, adress och telefonnummer.

Man behöver inte vara medlem i Kulturstorm för att delta i föreningens aktiviteter, men som medlem kan du vara med och påverka Kulturstorms verksamhet på ett djupare plan.

Vad kommer mötet den 8 februari att handla om?

Tanken är att föreningen ska bli mer aktiva på nätet via hemsida, blogg och facebook. Vad tycker du att hemsida, blogg och facebook ska innehålla och skulle du vilja vara med och skriva blogginlägg? Kom och dela dina tankar om Kulturstorms närvaro på nätet.

Det finns planer på att starta regelbundna fika/filmkvällar en gång i månaden för att kunna träffas oftare. Vilka slags aktiviteter skulle du vilja se mer av i Kulturstorm?

Under Umeås stora litteraturfestival Littfest kommer Kulturstorm att medverka med bland annat ett upplevelserum för barn, serieteckningsworkshop med Joanna Hellgren, öppen scen med mera. Vill du vara med?

Om det finns saker som du vill ta upp under medlemsmötet som inte finns presenterat här så skriv ett mail till info@kulturstorm.se så sätter vi upp det på dagordningen.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.