Done diggity done

Praktiken är slut… Så jävla slut:/ Ah ni hör säker hur ledsen jag är. Varje gång jag är i KS lokaler känner jag mig lite som taz i warner brothers. Jag stormar in babblar av mig alla skit och plötsligt så slänger jag ur mig nå vettigt. Sällan jag själv som ser skillnaden, men KS folket är väldigt bra på hjälpa mig sålla.

Kanske värt å nämna att de inte var KS som ragga upp mig.. Snarare jag som uppmärksammade dem. De borde verkligen ha mer spotlight på dem. Fatta hur många unga så som äldre de hade kunna hjälpa börja producera kultur…istället för å bara konsumera. Ajah de var lite ventilation så här 22:50 en fredag kväll i hamn jävla Göteborg. Norrland… Hela vägen baby! Ses i Sorsele 24/5;)

… Jag kommer inte sluta skriva bara för att jag inte praktiserar.

Mvh Nasteho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.