I don’t quit!

Efter massa kämpande gjorde jag äntligen klart väggalmanackan för Kulturstorm. Jag vet de låter jättelöjligt. Men min största svaghet är att rita! Så att dra massa raka sträck är min största skräck..också därför jag var tvungen att göra de. Tanken med min praktik på Kulturstorm är (de här må låta konstigt) att göra allt jag starkt ogillar men måste(!) göra. Jag är ändå i en trygg och konstruktiv miljö, här vågar jag faila!:P Fast alla på Kulturstorm inklusive jag fick sig ett gott skratt när vi jämförde tidigare väggalmanackan med min…it wasn’t as pretty but it does the trick!

Förutom de har jag skrivit en projektbeskrivning till min Spoken Word -workshop som kommer äga rum på Östra Gymnasiet, preliminärt vecka 15. Jag tog studenten 2009 från Östra och har tyvärr inte vart där så mycket sen dess, de kommer blir kul att få träffa mina gamla lärare! Fast idag ska jag pyssla med något helt annat. Jag ska på möte med Random Bastards för att prata om framtida samarbeten med Kulturstorm. Mm…I got plans, big plans! Eric Hörstedt sa att han också har idéer, spännande!

Kulturstorm gav mig kultur som en bomb/

gav mina idéer en form/

och sket i att de inte är en norm/

Visade mig att jag minsann stod en chans/

därför är KS min största romans/

de slog upp alla dörrar och pratade sig in överallt/

visar Umeå att kultur är något ballt/

för kultur är något du själv skapar/

och fritt tänkande är något politker ratar/

men förtryck är något KS hatar/

och vett är något eliten saknar/

Därför finns KS/

till för att ta bort all BS (bullshit)/

om att unga inte är intresserade/

sanningen är att KS gör oss involverade,aktiverade & passionerade/

… haha där kom slutet på den dikten. Tog ett tag, men jag blev sjuk..testa skriva en dikt yr av feber. Du kommer inte minnas vad du skrev, vilket jag egentligen tycker är kul. Men just nu ville jag ha koll på de jag skriver:P Ska spela in de också…så ni får höra rythemt. Lite svårt att göra de med bara text, även om jag försöker lägga upp de så att de hörs.

20110404-033618.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.