Frukost på Göteborg

För er som är ifrån Göteborg och läser den här bloggen. Missta inte Umeå för en wannabe stad. Göteborg är ett gammalt fängelse eller häkte, som de har gjort om till ett fik. Kulturstorm (KS) bjussade mig på frukost och planerade inför bokbundisar seminarie. De va trevligt..ovanligt, avslappnat och min första gång i Göteborg, HÖHÖ… ( För er som inte vet så bor jag egentligen i Göteborg -staden)

Snart är min praktik slut, och jag är lite smått ledsen över de. KS är för fan ”föreningen av möjligheter”…hehe borde va deras slogan! Saknar vännerna i Gbg, men vette fan om jag saknar den sjuka kulturlivet och alla jävla intriger. Don’t get me wrong Umeå är också fucked up. De jag lärt mig om Umeå sen kom hem ifrån Göteborg är; fan va vi strävar över att accepteras som en stor stad. Som sagt.. dem åsiker som framförs är mina egna.

LUNCH! hörs sen:D Mvh Nasteho

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.